Kremene som ga meg tilbake stoltheten av huden min

RetinolRenew Eye Cream fra Kicks

Om du noen gang har møtt meg, så har du mest trolig fått høre hvor mye jeg elsker BeautyAct produktene fra Kicks.

Er det prisen? Designet? Kremene?

JA!

Jeg har aldri hatt så fin hud som jeg har nå. Det skal sies at jeg er ikke ute etter rynkefri hud. Jeg er ute etter en godt renset og fuktighetsrik hud, og over de to årene siden jeg kjøpte mine første to produkter, har linjene mine blitt bare penere og penere.

Før jeg begynte med BeautyAct produktene, var huden min ganske så tørr og livløs. Jeg hadde begynt å gi opp på noen gang å finne en krem og ikke minst en øyenkrem jeg virkelig likte. Jeg gikk Gullhår en høy gang med kommentarer som:

  • Den er for klissete og gjør meg stiv i ansiktet
  • Den gir ikke nok fukt og hjelper i bare en halvtime før jeg må smøre på et nytt lag
  • Den er for for fet og legger seg bare utenpå

Jeg var 46 år og tenkte: greit, jeg får vel bare bli en gammel dame med gusten hud, da. Det var helt til jeg møtte Håvard på Paleet.

Jeg stod og glodde på huden min i et par sekunder i ren og skjær beundring. Der, sa jeg til meg selv, der er den huden jeg lette etter.

Jeg hadde gitt helt opp og var for å være helt ærlig, på gråten. Jeg hadde brukt tusenvis av kroner på kremer den høsten, så jeg sa til han at jeg ønsket meg en helt enkel dagkrem. En som gir mye fukt men ikke gir løfter om å fjerne rynker. “Det er ikke noe som heter anti-rynke” sa jeg. “Jeg har prøvd det meste innenfor rimelighetens økonomi. og funnet at det fungerer ikke på meg.”

Håvard, som liker å tenke seg om et sekund, slik jeg har lært han å kjenne over årene, så på meg med et tankefullt blikk før han spurte om jeg hadde prøvd BeautyAct produktene. Det var noe nytt som hadde kommet fra Kicks egen produksjon. Hvorfor vet jeg ikke, men allerede da kjente jeg at oppgittheten forsvant og et lite håp begynte å gro i meg. Det var noe med måten han så på meg. At han tok meg på alvor. Så jeg fulgte han til hyllene som ga løfter om mye spennende i vente.

Jeg fikk kjenne på konsistensen på både SkinDefender Gel Cream og HydraRepair Melting Cream og kjente at den sistnevnte var det jeg lette etter. Gel Cream har jeg også kjøpt siden og er fin på sommeren når det allerede er mye fukt i luften.

Han lurte på om jeg ville prøve øyekremen deres RetinolRenew Eye Cream, for den skulle visstnok være helt fantastisk. Nå tenkte jeg i mitt stille sinn at jeg hadde kjøpt en del produkter som visstnok skulle ha det eminente Retinol elementet i seg, men jeg hadde enda ikke prøvd et produkt der det hadde noe synlig effekt.

Men, æres den som æres bør, og det er sjeldent for meg å ha møtt et menneske som jeg fikk så fort tillit til, så jeg tok sjansen og kjøpte øyenkremen også.

Jeg ble mildt sagt overrasket når jeg gjorde kveldsstellet den kvelden. Det var som om huden under øynene snappet på plass og det gjør den fortsatt når jeg våkner litt hoven under øynene.

Hele familien bruker HydraRepair Melting Cream nå og er kjempefornøyde

Er det sånn huden min egentlig skal se ut, tenkte jeg med meg selv. Fremdeles overrasket over at jeg kunne få en god opplevelse med øyekrem. Neste morgen formelig småløp jeg på badet. Ikke for at jeg måtte på do men fordi jeg måtte se om det hadde skjedd noe over natten. Skulle jeg bli skuffet allikevel? Hadde magien forsvunnet over natten?

Langt der i fra! Jeg stod og glodde på huden min i et par sekunder i ren og skjær beundring. Der, sa jeg til meg selv, der er den huden jeg lette etter. Dette er min hud og herlighet så fine linjer jeg har, sa jeg høyt så mannen min hørte det. Jeg strålte og syntes huden min var så fin at jeg ville gå ut uten sminke den søndagen.

Siden da har jeg gått ut uten sminke innimellom bare fordi jeg synes huden min er så fin, og det er et ganske utrolig utsagn når man er en 48 år gammel kvinne, synes du ikke?

I to år nå har jeg nå økt utvalget av produkter fra BeautyAct og flere anbefalinger fra utvalget deres får du i neste post.

Her har jeg skrevet om Kicks på Paleet. Jeg vil legge til at jeg har bare hatt hyggelige opplevelser i alle avdelingene jeg har vært. Og så skal det jo også sies, at når noen yter ekstra og gir så personlig service, som Håvard, så må det nevnes så ofte som mulig.

Jeg håper du også får en like fin opplevelse med BeautyAct produktene som jeg har fått.

Hadde jeg fått dette i bursdags- eller julegave, så hadde jeg vært den som ga meg det, evig takknemlig.

PS Hele familien bruker HydraRepair Melting Cream nå og er kjempefornøyde.

0 replies on “Kremene som ga meg tilbake stoltheten av huden min”